04/02/2020 – Verrassingsfeestje in WouWou !

04/02/2020 – Verrassingsfeestje in WouWou !

Dinsdagmiddag kwamen we na een lange vlucht met de ganse ploeg aan in Schiphol, vanwaar we met 2 busjes terugreden naar België. Maar veel tijd om te rusten was er blijkbaar niet. Zonder dat ik het wist hadden de buren van de Kasteelstraat, samen met Schepen Heidi Knop, jan-en-alleman opgetrommeld voor een huldiging ’tain’tavonds op het dorpsplein. De burgemeester en het Schepencollege waren aanwezig, de kinderen van de kleuterschool hadden een spandoek gemaakt, en er werd een gedenktegel ingehuldigd die later op het dorpsplein zal geplaatst worden.

Huldiging in Woubrechtegem – (c) Hugo Baeyens

Daarna was er een ongelooflijk feestje in café De Reisduif. Het was er stampvol en vele vrienden, familie en kennissen van Woubrechtegem en omstreken waren afgezakt naar mijn supporterscafé. De gemeente gaf een vat, Wim van Café De Reisduif gaf een vat, ik deed er zelf nog 1 à 2 bij. Plezier tot in de late uurtjes in WouWou!

 

Cafébaas Wim van De Reisduif – (c) Hugo Baeyens