21/10/2021 – Bezoek aan 5B en 5C van KCD Denderleeuw

21/10/2021 – Bezoek aan 5B en 5C van KCD Denderleeuw

Op donderdag 21/10 werd ik door meester Bart uitgenodigd in KCD Denderleeuw in klassen 5B en 5C. Vooraf hadden ze al geleerd over de Paralympische Spelen. De leerlingen hadden elk een vraag voorbereid die ik elk om beurt zo goed mogelijk probeerde te beantwoorden. Ze hadden er duidelijk goed over nagedacht, want het waren hele professionele vragen: geen ja/nee-vragen, en geen vragen waar ze het antwoord al op wisten. In elke klas spendeerde ik een vol lesuur met het beantwoorden van vragen, en waarschijnlijk had ik er nog langer kunnen blijven om nog veel meer vragen te beantwoorden. Ik toonde ook mijn prothese, en de coole trucjes die ik hier mee kan doen: zoals mijn been in mijn nek leggen, of mijn voet achterstevoren zetten.

5B uit KCD Denderleeuw

5C uit KCD Denderleeuw

Zoek de fout 🙂